Πως αποκτώ και τί είναι η Pharmacy Card

Η Διαδικασία εγγραφής και απόκτησης της Pharmacy Card - PharmaPoli Card

Δεν κάνετε παραγγελίες στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Pharmapoli.com;

Για εσάς που προτιμάτε να κάνετε τις αγορές σας στο φυσικό κατάστημα του φαρμακείου, έχουμε δημιουργήσει τη Pharmacy card με την οποία κερδίζετε πολλά προνόμια!

Και για όλους, όσοι προτιμάτε να κάνετε τις παραγγελίες σας στο Pharmapoli.com και να τις παραλαμβάνετε από το φαρμακείο, τα προνόμια συνεχίζουν με τις αγορές στο site μας.

 

Η Διαδικασία εγγραφής είναι απλή και περιλαμβάνει τα παρακάτω απλά στάδια:

 1. Σκανάρω το παρακάτω QR ή μεταβαίνω απευθείας στην εφαρμογή card.pharmapoli.com                                                                                  
 2. Eπιλέγω το πεδίο «Εγγραφή νέου χρήστη»
 3. Συμπληρώστε το email σας 
 4. Κλικάρω το πεδίο «Αποδέχομαι πως η ιστοσελίδα θα αποθηκεύσει τα στοιχεία μου με σκοπό την επικοινωνία και την ενημέρωση μου» και πατάω «Συνέχεια»
 5. Συμπληρώνω το όνομά μου και πατάω «ΟΚ»
 6. Στη συνέχεια έχει σταλεί στο email μου ένας κωδικός επαλήθευσης.
 7. Μπαίνω στο email μου και αντιγράφω τον κωδικό επαλήθευσης και το συμπληρώνω στο πεδίο «Κωδικός επαλήθευσης»
 8. Επιλέγω - κλικάρω το όνομά μου και εισάγω τον επιθυμητό κωδικό που θέλω να χρησιμοποιώ για την είσοδό μου στο σύστημα και πατάω "Συνέχεια".
 9. Μετά από την ηλεκτρονική σας εγγραφή, θα πρέπει να  αναφέρετε στο ταμείο πριν την έναρξη των αγορών σας, πως έχετε κάνει εγγραφή και να πείτε τον αριθμό της κάρτα σας, ώστε να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμό σας.
 10. Τη στιγμή που θα ενεργοποιηθεί η κάρτα σας στο φαρμακείο, μπορείτε να ζητήσετε να αλλάξει ο αριθμός της κάρτα σας και να δώσετε οποιονδήποτε αριθμό θέλετε εσείς, όπως π.χ. το κινητό ή το σταθερό σας τηλέφωνο δηλ. τουλάχιστον 10 αριθμούς, που θα σας διευκολύνει, για τον θυμάστε εύκολα. Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεστε να έχετε μαζί σας το κινητό αλλά να θυμάστε μόνο τον αριθμό της κάρτα σας.
 11. Κατά την εγγραφή σας σας χαρίζουμε ως προσφορά εγγραφής 50 πόντους ΔΩΡΕΑΝ.
 12. Η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί.

 

Μερικές χρήσιμες πληροφορίες για την κάρτα πελάτη του φαρμακείου:

 • Κάθε φορά που θα εισέρχεστε με τους κωδικούς σας θα βλέπετε το όνομά σας, τον αριθμό της  κάρτα σας και τους Bonus πόντους , που έχετε συλλέξει. Η ενημέρωση των συνολικών σας πόντων θα γίνεται κάθε Παρασκευή.
 • Με κάθε αγορά που θα πραγματοποιείτε στο φαρμακείο μας, παραφαρμακευτικών  προϊόντων, θα πρέπει να λέτε στο ταμείο αυτό τον αριθμό της κάρτας σας.
 • Μπορείτε να αλλάξετε τον αριθμό της κάρτας σας και να ζητήσετε από οποιονδήποτε υπάλληλο να εισάγει έναν αριθμό που θέλετε εσείς, όπως είναι ο αριθμός του κινητού σας ή του σταθερού σας τηλεφώνου δηλ. τουλάχιστον 10 αριθμούς ώστε να τον θυμάστε εύκολα. Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεστε να έχετε μαζί σας το κινητό αλλά να θυμάστε τον αριθμό της κάρτα σας. Η είσοδός σας όπως έχει αναφερθεί είναι για να βλέπετε πόσους Bonus-πόντους έχετε συλλέξει και τον αριθμό της κάρτα σας.

Πως λειτουργεί το σύστημα πόντων της Pharmacy Card - PharmaPoli Card

 • Κάθε φορά που κάνετε αγορές παραφαρμακευτικών προϊόντων συλλέγετε πόντους.
 • Ανάλογα με την κατηγορία παραφαρμακευτικών προϊόντων, 1 Ευρώ είναι περίπου από  3 - 5 πόντοι, ανάλογα με την κατηγορία του προϊόντος.
 • Κάθε φορά που θα συλλέξετε συνολικά 900 πόντους μπορείτε να τους εξαργυρώσετε στην επόμενή σας αγορά και να λάβετε 5,00 Ευρώ επιστροφή
 • Συμμετέχετε σε κληρώσεις, εκπτώσεις και  επιπλέον προνόμια για όλους τους κατόχους της Pharmacy Card - PharmaPoli Card
 • Η ψηφιακή κάρτα PharmaPoli Card, επιτρέπει την ταυτοποίησή σας στο ταμείο σκανάροντας τον προσωπικό σας Barcode. Η ταυτοποίηση, σας δίνει αυτόματα πρόσβαση σε πολλές και μεγάλες εκπτώσεις προϊόντων, συμμετοχές σε διαγωνισμούς και στην συλλογή πόντων .
 • Μπορείτε να διαγραφείτε από το πρόγραμμα πιστότητας PharmaPoli Card ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο pharmapoli@gmail.com ή συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα εγγράφως που θα σας δωθεί στο φαρμακείο μας, δηλώνοντας ότι επιθυμείται την οριστική διαγραφή του λογαριασμού σας, με το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό της κάρτα σας.
 • Αφού εγγραφείτε στην εφαρμογή, μπορείτε άμεσα να συνδέεστε σκανάρωντας απευθείας τον παρακάτω QR κωδικό
 •  ή μπαίνοντας στην ιστοσελίδα  card.pharmapoli.com και σκανάρετε ή δείχνετε τον αριθμό της κάρτας στο ταμείο κατά την αγορά των παραφαρμακευτικών προϊόντων σας

Εάν δεν έχετε smartphone κινητό ή δεν μπορείτε να κάνετε την εγγραφή μόνοι σας, μπορούμε εμείς για εσάς να κάνουμε την εγγραφή, αφού συμπληρώσετε την φόρμα που θα παραλάβετε από το φαρμακείο μας.

 

Copyright © 2024 Pharmacy Card.
Powered by PowerSite.